De eerstvolgende sessie is:

De zwangerschap als trigger en booster voor een gezonde leefstijl - 7 november 2019 E&E interactief

U kunt deze sessie ook op de website bekijken via onze livestream. De knop hieronder wordt op de avond van de sessie actief vanaf 19:45.

Welkom

Op deze website vindt u alle informatie omtrent het Pentalfa project, al bijna 20 jaar een vaste waarde in het permanente vormingsonderwijs. Sessies kunnen gratis bijgewoond worden door iedereen met interesse in het onderwerp. Er is geen voorinschrijving nodig, u bent steeds van harte welkom.

Meer Informatie

Lezingen

Pentalfa verzorgt lezingen op donderdagavond met een waaier van onderwerpen, geaccrediteerd door het RIZIV. Het onthaal begint om 19u30 waar u collega's kan ontmoeten bij een hapje en een drankje. De lezing zelf begint steeds om 19u55. Een lezing duurt meestal ongeveer 2 uur.

Bekijk het programma

Bij Jou in de buurt

Elke Pentalfa sessie wordt met behulp van de meest geavanceerde apparatuur voor videoconferentie vanuit Leuven telkens simultaan uitgezonden naar vijf andere ziekenhuizen, één in elke regio.

Locaties

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Pentalfa via de wekelijkse nieuwsbrief met informatie over de komende sessie.
 

Registreer Je hiEr

Brochure

De brochure bevat het hele programma en een beschrijving per sessie. Download hem als pdf of schrijf je in om de brochure tweemaal per jaar toegestuurd te krijgen, dit kan zowel digitaal als met de post.

Schrijf je in! Download de pdf

 

WELKOMSTWOORD

prof. dr. J. Verschakelen, UZ Leuven

Geachte collega’s, Op donderdag 3 oktober gaat de 21ste jaargang van het interactief postacademisch afstandsonderwijs Pentalfa van start. Op de volgende bladzijden vindt u alle informatie over het programma van dit academiejaar terug. Ook na 21 jaar blijven we werken aan vernieuwing en…
Lees verder...

Interactieve app

Sommige sessies maken gebruik van een voor Pentalfa ontwikkelde interactieve online applicatie
Tijdens een sessie kunt u deelnemen aan een interactieve voting en vragen doorsturen naar de centrale moderator.

Meer Informatie